Om AQC

Konsultbolaget där vi själva skulle vilja jobba

Vår story

I december 2013 grundade Patrik Norrby Test & QA AB, med visionen att skapa ett konsultbolag där han själv skulle vilja vara anställd. Han har sedan dess fortsatt att konsulta.

Initialt var vårt fokus på test och kvalitetssäkring men efter tre år breddade vi inriktningen till både system, webb och applikationsutveckling, utöver test och kvalitetssäkring. 

I samband med det lanserade vi vårt nya namn, AQC – Abiding Quality Consultants. Det är ett namn brett nog att rymma samtliga delar av verksamheten och det säger vad vi står för; konsultuppdrag med bestående kvalitet. Vi håller hög kvalitet i allt vi gör. Våra konsulter drivs av viljan och intresset att hjälpa kunden till framgång. De arbetar nära kunden för att skapa bästa möjliga resultat av varje projekt. En applikation eller ett system ska fungera även långt efter att vi är klara med det.  Vi följer upp, utvärderar och säkerställer alltid kvaliteten i våra leveranser. 

Korta beslutsvägar och socialt engagemang

På AQC arbetar vi med korta beslutsvägar. Trots att många av våra konsulter sitter på plats ute hos kund månar vi om att alla lär känna varandra. Vi jobbar i små kompetensgrupper och värdesätter aktiviteter som stärker familjekänslan och tillhörigheten.

Mer än bara ett konsultbolag

Vi erbjuder en av konsultmarknadens bästa ersättningsmodell, där vi har dig som konsult i fokus